Zašto slavni obožavaju dadilje svoje djece? (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto slavni obožavaju dadilje svoje djece? (FOTO)

Nakon što se pročulo da je krah braka Bena Afflecka i Jennifer Garner, omiljenog holivudskog para i roditelja troje djece, skrivila njegova veza s dadiljom, Christine Ouzounian, teško je ne prisjetiti se drugih slavnih očeva koji su u novije vrijeme “pali” na one koje su čuvale njihove potomke.

U Hollywoodu, ljubavne afere odavna su tradicija, a one s dadiljama posljednjih su se godina proširile poput epidemije. Jude Law pao je na čari Daisy Wright u trenutku kad se njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ljubav sa Siennom Miller činila na vrhuncu, Ethan Hawke zbog babbysitterice ostavio je prelijepu Umu Thurman, Rob Lowe završio je na sudu jer ga je dadilja optužila za seksualno uznemiravanje, a svoju dugogodišnju vjernu pratilju i majku njegovo četvero djece, Mariju Shriwer nakon 25 godina braka zbog dječje dadilje napustio je Arnold Schwartzeneger, odnosno ona je napustila njega kad je javno priznao svoj preljub.

Odgovor na to pitanje zapravo ne zahtijeva previše mudrovanja.

1) Kad živite okruženi poslugom i asistentima koji rješavaju sve vaše probleme, svjesno ili nesvjesno preuzimate navike nekadašnjeg plemstva i lako povjerujete da vam je sve dopušteno, a vaši “uposlenici” baš u svemu na raspolaganju (oni će pak teško postaviti granicu u odnosu prema poslodavcu – ipak su to slavni, poželjni muškarci koje obožavaju milioni širom svijeta).

2) Kako današnje majke uglavnom imaju i vlastite profesionalne karijere, pa nerijetko izbivaju dulje vrijeme iz kuće, dadilje preuzimaju važnu ulogu u funkcioniranju porodice, uvijek su na raspolaganju, ljubazne i nasmijane, poput velikih zaštitnica i tješiteljica koje nikad ne prigovaraju.

Pri tome, tu su, kod kuće, u susjednoj sobi, podalje od pogleda javnosti, i ne treba trošiti energiju na pronalaženje tajnih skrovišta za ljubavne susrete niti se izlagati riziku da će neki vrijedni paparaco zabilježiti skriveni poljubac. Ukratko, odabrati dadilju za ljubavnicu najpragmatičniji je mogući izbor za hollywoodske glumce. Problem je samo što istina kad-tad ispliva na površinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.