Zašto je Pupovac odbio da učestvuje u emisiji HRT?

Izvor: B92, 07.Apr.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Pupovac odbio da učestvuje u emisiji HRT?

Zagreb -- Predsednik Srpskog nacionalnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac objasnio je za “Večernje novosti” zašto je napustio studio HRT.

On je trebalo da učestvuje u emisiji u kojoj se govorilo o hrvatskim uslovima za otvaranje poglavlja 23 u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

Pre početka emisije ”Studio 4” odbio je da učestvuje i razgovara sa hrvatskom evroparlamentarkom i predsednicom opozicione desničarske Hrvatske stranke prava dr Ante >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Starčević Ružom Tomašić.

“Moja sekretarica je dogovorila učestvovanje u emisiji, a kada sam došao na snimanje čuo sam druge informacije od onih koje su bile dogovorene”, naveo je Pupovac.

Takođe, istakao je da je pored Tomašićeve i njega trebalo da gostuje i ministar spoljih poslova Hrvatske.

Uz to, prvobitno je u emisiji trebalo da učestvuje i Miro Kovač, novi šef hrvatske diplomatije, što sam ja i prihvatio, ali njega nije bilo. Zato sam otišao”, dodao je Pupovac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pupovac za "Novosti": Nije bio dogovor

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2016

DAN pošto je napustio studio Hrvatske televizije, gde je trebalo da učestvuje u emisiji u kojoj se govorilo o hrvatskim uslovima za otvaranje poglavlja 23 sa Srbijom, dr Milorad Pupovac za "Novosti" objašnjava razloge zbog čega nije želeo da učestvuje u emisiji sa ekstremnom Ružom Tomašić. -...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.