Zaštitnica: Tražiću objašnjenje od Infostana

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitnica: Tražiću objašnjenje od "Infostana"

Od JKP "Infostan" zatražiću svu dokumentaciju i objašnjenje na osnovu čega je na uplatnicima tog preduzeća došlo do fakturisanja nekakavog osiguranja za stan.

To je izjavila zaštitnica građana grada Beograda Katarina Žeželj.

Žeželj je Tanjugu rekla da će najkasnije u utorak sačiniti prepuruku sa svim merama koja su takođe u nadležnosti zaštitnika građana da bi se "ova potpuno neobjašnjiva situacija sanirala".

"Povodom uplatnice Infostana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je već dostavljena jednom broju građana Beograda i koja je potpuno neobjašnjivo kao jednu od usluga obuhvatila nekakvo osiguranje stana, od sutra ćemo, a onda u narednih najduže 24 sata, sprovesti sve mere i ovlašćenja zaštitnika građana koja predviđa gradska odluka", rekla je Žeželj.

Na uplatnicima za Infostan koje su dostavljene građanima je i stavka od 200 dinara za osiguranje domaćinstava, koja je neobavezujuća za korisnike usluga tog preduzeća.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.