Zaplijenjeno više od 1.000 kesica lijeka za potenciju

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplijenjeno više od 1.000 kesica lijeka za potenciju

BEOGRAD - Carinici su spriječili pokušaj krijumčarenja više od 1.000 kesica lijeka za potenciju "Kamagra" na autobuskoj stanici u Ćupriji, saopštila je danas Uprava carine.

Kesice oralnog gela otkrivene su u subotu, 24. januara, u autobusu registarskih oznaka Ćuprije.

Tokom detaljnog pregleda autobusa, u prikolici za prevoz prtljaga, pronađena je torba u kojoj su bile spakovane četiri kutije sa ukupno 1.400 kesica tog lijeka.

Niko od putnika nije prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je vlasnik preparata, ali je vozač autobusa tokom razgovora sa carinicima i policajcima nagovijestio ko je putnik od kog je uzeo torbu i smjestio je u prtljažnik autobusa.

Pretresom potencijalnog vlasnika, u donjem desnom džepu trenerke pronađen je isječak prtljažne karte čiji se serijski broj poklapao sa onim koji je vozač zalijepio na putnu torbu.

Putnik nije posjedovao nikakav dokaz o porijeklu, plaćenim carinskim dažbinama, kao ni dozvolu Ministarstva zdravlja za uvoz, distribuciju i promet preparata za potenciju, zbog čega su mu privremeno oduzeti do okončanja prekršajnog postupka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.