Zaplenjena velika količina duvana

Izvor: B92, 27.Avg.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena velika količina duvana

Policija Beograda oduzela je 185 kilograma rezanog duvana, koji je pronađen u motornom vozilu jednog Šapčanina, prilikom transporta do Beograda.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija, kod osumnjičenog pronašla mašine za sečenje duvana, između pet i šest kilograma rezanog duvana i sirovi duvan u količini od 250 do 300 kilograma.

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivična dela nedozvoljen promet akciznim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proizvodima i nedozvoljena proizvodnja.

Kako je navedeno, rezani duvan je oduzet u nastavku akcije na suzbijanju nelegalne trgovine akciznim proizvodima, duvana i duvanskih proizvoda koju su sproveli policijski službenici PU za grad Beograd u saradnji sa Poreskom policijom i Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Švercovali duvan

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2014, 11:12

Policija u Vladičinom Hanu je prošle nedelje u prtljažniku vozila marke "opel vektra", vlasotinačkih registracija, pronašla je 60 kilograma duvana bez prateće dokumentacije. Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Vranju, duvan su prevozile dve osobe i protiv njih je Osnovnom javnom tužilaštvu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.