Zaljubljeni Rusi se ubili kao Romeo i Julija

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljeni Rusi se ubili kao Romeo i Julija

Mladi ljubavnici Irina Korovina (14) i Andrej Maslov (22) iz ruskog grada Tvera ubili su se jer su njeni roditelji hteli da ih razdvoje.

Irina i Andrej odlučili da budu zajedno po svaku cenu

 

Tragični događaj se desio istog dana kada su roditelji saznali da je njihova ćerka u trećem mesecu trudnoće. Devojčica je odbila da abortira i napusti Andreja, posle čega je usledila teška porodična svađa.

 

Irina i Anatolij su nestali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle svađe, da bi ih nešto kasnije policija pronašla mrtve, obešene istim konopcem o granu istog drveta, u šumi kod sela Zmejevo u blizini Tvera. U smrt su otišli čvrsto zagrljeni, nerazdvojni, kao i za života.

 

U savremenom svetu, koji je ukinuo većinu zabrana i dekriminalizovao gotovo sve vrste seksualnih odnosa i praksa, jedna od retkih stvari koje i dalje podležu krivičnom gonjenju jeste odnos dvoje mladih od kojih je jedno maloletno a drugo punoletno, čak i ako razlika u godinama nije drastična.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.