Zahvalnost grčkim novinarima na pomoći kolegama iz poplavljenih područja

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnost grčkim novinarima na pomoći kolegama iz poplavljenih područja

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najsrdačnije se zahvalilo Novinarskom sindikatu atinskih dnevnih novina (JUADN) i indikatu novinara Kipra (UCJ) na pomoći namenjenoj našim koleginicama i kolegama sa poplavljenih područja.

NUNS izuzetno ceni i apel Medjunarodne federacije novinara (IFJ) i Evropske federacije novinara (EFJ), koji su pozvali svoje članice da iskažu profesionalnu solidarnost sa novinarima i medijskim radnicima iz Srbije.

Nezavisno udruženje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novinara Srbije (NUNS) će dobijena sredstva iskoristiti da pomogne najugroženijim koleginicama i kolegama u uspostavljanju normalnih uslova za život, navodi se u saopštenju NUNS.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.