Zagreb: Huligani napali studente

Izvor: B92, 22.Nov.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb: Huligani napali studente

Nekoliko huligana napalo je u Zagrebu, u studentskom domu “Stjepan Radić”, studente iz Dalmacije koji žive u tom domu, piše index.hr.

Kako prenosi hrvatski portal, zagrebački huligani su noseći baklje upali u studentski dom, napali studente iz Metkovića i zapalili jedan šal Hajduka iz Splita.

Huligani su razvalili vrata 9. bloka doma, provalili i nasrnuli na studente. Ubrzo su krenuli u beg, ali je jednog od njih uhvatilo obezbeđenje i zadržalo do dolaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije.

Na zgradi studentskog doma su razbijeni prozori, ima i tragova baklji na zidovima, a jedna osoba je lakše povređena.

Policija je navela da je privela jednog 29-godišnjaka, a navodi da se i dalje utvrđuje da li se radi o navijačima zagrebačkog Dinama, koji je trebalo da odigra fudbalsku utakmicu sa ekipom Hajduka, međutim do toga nije došlo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Huligani bakljama napali studente u Zagrebu

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2014

Nekoliko huligana napalo je u Zagrebu, u studentskom domu "Stjepan Radić", studente iz Dalmacije koji žive u tom domu, piše index.hr...Kako prenosi hrvatski portal, zagrebački huligani su noseći baklje upali u studentski dom, napali studente iz Metkovića i zapalili jedan šal Hajduka iz Splita...Huligani...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.