Zadržavanja na graničnim prelazima do 30 minuta

Izvor: 24sata, 22.Dec.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržavanja na graničnim prelazima do 30 minuta

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta. Vozačima se savetuje da ne kreću na put bez zimske opreme.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMS S), prvog radnog dana u nedelji vozače u jutarnjim časovima očekuje mestimično slab mraz i magla u planinskim predelima, ali i na putevima po kotlinama i duž rečnih korita.

Zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim časovima moguća >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je poledica, pa se apeluje na vozače da smanje brzinu i da naglo ne menjaju pravac.

Saobraćaj je pojačanog intenziteta na prilazima većih gradskih sredina, dok se u poslepodnevnim časovima očekuje slab do umeren intenzitet.

Snega ima na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Sjenici i Kopaoniku, pa su vozači, ukoliko se upute ka deonicama na kojima ima snega, leda ili poledice, obavezni da imaju sva četiri zimska pneumatika, a van gradskih sredina obavezno je posedovanje lanaca.

Tokom dana meteorolozi najavljuju razvedravanje, ali i toplije vreme, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.