Zabrinuti roditelj pokrenuo akciju: Zabraniti noćni provod, tinejdžeri igraju mokri i nadrogirani

Izvor: B92, 06.Okt.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinuti roditelj pokrenuo akciju: "Zabraniti noćni provod, tinejdžeri igraju mokri i nadrogirani"

Nema tog roditelja koji nije zabrinut kada mu se dete ne vraća iz noćnog provoda, ali jedan roditelj je odlučio da stane na put ludim noćnim izlascima.

Potpukovnik Zoran Jovanović osnovao je grupu “Ko nam truje decu”, jer je odlučio da upozori decu i roditelje na “opasnosti” alkohola i droge koja se, po njemu, podrazumeva u noćnom provodu.

Na ideju je došao kada mu je njegovo dete koje ima 14 godina reklo da želi da izađe u diskoteku nakon proslave male >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mature. On se raspitao kakav je provod u noćnim klubovima i došao do određenih zaključaka.

“Video sam slike s takozvane pena parti, a tinejdžeri igraju mokri, gotovo goli, polupijani ili drogirani. Na nekim mestima, devojčicama se na ulazu dele tanga gaćice, a dečacima kondomi. Devojčice igraju po šankovima... Toči se alkohol bez obzira na godine, a droga je lako dostupna”, izjavio je Jovanović.

Njegova grupa na Fejsbuku ima blizu 7.000 članova. Stranica je pokrenula akciju da se maloletnicima zabrani da budu u diskotekama posle 23 časa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zabrinuti roditelj pokrenuo akciju: "Zabraniti noćni provod, tinejdžeri igraju mokri i nadrogirani"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2015

Nema tog roditelja koji nije zabrinut kada mu se dete ne vraća iz noćnog provoda, ali jedan roditelj je odlučio da stane na put ludim noćnim izlascima...Potpukovnik Zoran Jovanović osnovao je grupu “Ko nam truje decu”, jer je odlučio da upozori decu i roditelje na “opasnosti” alkohola i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.