Zaboravili ste na zgodnog Džona Snoua? Mi nismo!

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravili ste na zgodnog Džona Snoua? Mi nismo!

Kit Harington za kojim su žene širom sveta uzdisale kada se pojavio kao Džon Snou u "Igri prestola" vratio se u velikom stilu. Ni traga on onog tugaljivog "bejbi-fejsa" nije ostalo...

Kit se otisnuo u modne vode, pa se u poslednjoj kampanji, za predstojeće proleće, brenda "Džimi Ču" pojavio kao njihovo zaštitno lice.

Od Snoua je ostala samo brada, ali fino potkresana, dok je kosa zalizana pozadi. Kit donosi neki šmek starih vremena, i iako bi u prvom planu trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da budu cipele, zaštitno lice odvlači svu pažnju.

Inače, Harington se priprema za početak pete sezone "Igre prestola" koja startuje 12. aprila. Na pitanje kakva će biti, kratko je odgovorio:

- Bogata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaboravili ste na zgodnog Džona Snoua? Mi nismo!

Izvor: 011vodič.com, 29.Jan.2015, 10:00

Kit Harington za kojim su žene širom sveta uzdisale kada se pojavio kao Džon Snou u “Igri prestola” vratio se u velikom stilu. Ni traga on onog tugaljivog “bejbi-fejsa” nije ostalo… Kit se otisnuo u modne vode, pa se u poslednjoj kampanji, za predstojeće proleće, brenda “Džimi Ču”...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.