Za volontiranje 230.000 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za volontiranje 230.000 KM

KOZARSKA DUBICA - Načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro potpisao je danas ugovore o volontiranju sa 63 volontera sa visokom stručnom spremom, za šta će iz opštinskog budžeta biti izdvojeno 230.000 KM.

Volonteri će nakon godinu dana rada ispuniti uslove za polaganje stručnog ispita, a na mjesečnom nivou isplaćivaće im se iznos od 185 KM na ime toplog obroka.

Zlojutro je volonerima, koji će od ponedjeljka, 1. septembra, biti raspoređeni na rad u opštinskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << upravi, te privatnim i javnim preduzećima i ustanovama u Kozarskoj Dubici, poželio uspješan rad i da se što prije zaposle u struci.

On je dodao da opština Kozarska Dubica nije u mogućnosti da zapošljava pripravnike, a u obraćanju volonerima istakao je da očekuje da volonterski rad shvate ozbiljno, jer je krajnji cilj sticanje praktičnog znanja, kao važnog preduslova za buduće zapošljavanje.

Načelnik Odjeljenja za opštu upravu i boračko-invalidsku zaštitu opštine Kozarska Dubica Dušan Drljić izjavio je da su, osim potpisivanja ugovora, volonterima data i određena upustva za raspored na radna mjesta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.