Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Apr.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada bez evakuacije državljana Srbije iz Ukrajine

Ambasador Srbije u Ukrajini Rade Bulatović izjavio je da se u područjima Ukrajine zahvaćenim protestima nalazi oko 150 državljana Srbije, koji do sada nisu bili ugroženi i za sada se ne planira njihova evakuacija. "U ovom trenutku broj naših građana u područjima zahvaćenim protestima procenjujemo na oko 150, a u celoj Ukrajini na oko 400 ljudi", rekao je Bulatović. Beogradski list "Politika" piše da je prije izbijanja krize u Ukrajini bilo oko 800 građana Srbije....
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Bez evakuacije državljana Srbije iz Ukrajine

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2014

BEOGRAD - Ambasador Srbije u Ukrajini Rade Bulatović izjavio je da se u područjima Ukrajine zahvaćenim protestima nalazi oko 150 državljana Srbije, koji do sada nisu bili ugroženi i za sada se ne planira njihova evakuacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.