Za ovim receptom poludele su sve domaćice. Evo i zašto

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ovim receptom poludele su sve domaćice. Evo i zašto

Gotovo da nema osobe koja ne voli picu. Najlakša varijanta kad vam se prijede ovaj italijanski specijalitet jeste da odete do najbliže picerije i počastite sebe ukusnim obrokom. Ali, možda se najukusnije pice pripremaju kod kuće. Tu tačno znate šta i kako volite, koliko kečapa, koliko sira, šunke... A uz najnoviji recept koji je zaludeo sve žene širom sveta, priprema testa za picu neće vam predstavljati nikakakv problem.

Naime, za ovaj recept potrebna su vam samo tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sastojka: šolja grčkog jogurta, kašičica praška za pecivo i 1,5 čaša brašna.

I priprema testa nije bila nikad lakša. Jednostavno, pomešajte sastojke i umestite testo. Ako je potrebno, dodajte još brašna, da se testo ne lepi pod rukom.

Još jedna dobra stvar kod recepta je to što ovo testo ne mora da odstoji, već se odmah razvlači, filuje po želji i postaje naujukusnija pica koju ste ikad pojeli!

Obavezno probajte!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.