Za 15 minuta četiri gola u mreži Empolija!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 15 minuta četiri gola u mreži Empolija!

Furiozna završnica prvog poluvremena u režiji igrača Kaljarija.

Foto: AP/Paolo Lazzeroni

Duel dva tima iz donjeg dela Serije A nije privlačio veliku pažnju, ali će se sigurno dosta pričati o njemu u Italiji.

Fudbaleri Kaljarija uspeli su da kao gosti savladaju Empoli 4:0, a sve golove postigli su u poslednjih 15 minuta prvog poluvremena!

Ekipa Zdenjeka Zemana seriju pogodaka počela je u 31. minutu, kada je precizan sa ivice kaznenog bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Marko Sau. Potom je Danilo Avelera pogodio u 36. iz slobodnog udarca, a Brazilac je bio uspešan i dva minuta kasnije iz penala. Četvrti gol, ispostavilo se i poslednji, delo je Šveđanina Albina Ekdala.

Kaljari je sada 12. na tabeli sa osam bodova, dok je Empoli 14. sa sedam.

U subotu će se igrati još dve utakmice Serije A: Parma - Sasuolo (18.00) i Sampdorija - Roma (20.45), a ostali mečevi na programu su u nedelju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zemanovi igrači za 15 minuta postigli četiri gola

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014

Furiozna završnica prvog poluvremena u režiji igrača Kaljarija na gostovanju u Empoliju...Foto: AP/Paolo Lazzeroni..Duel dva tima iz donjeg dela Serije A nije privlačio veliku pažnju, ali će se sigurno dosta pričati o njemu u Italiji...Fudbaleri Kaljarija uspeli su da kao gosti savladaju Empoli...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.