ŽURNAL: Žigić u Arsenalu!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽURNAL: Žigić u Arsenalu!

Srpski veteran biće alternativa Jaji Sanogu dok se Olivije Žiru ne oporavi od potencijalno ozbiljne povrede skočnog zgloba.

Foto: Guliver/Getty Images/Charlie Crowhurst

Ni Remi, ni Velbek, već Nikola Žigić!

"Sportski žurnal" ekskluzivno saznaje da će nekadašnji reprezentativac Srbije u sredu obaviti lekarske preglede i potpisati jednogodišnji ugovor sa Arsenalom.

Tridesettrogodišnji Žigić tako bi se vratio vrhunskom fudbalu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << četiri godine u dresu Birmingema, od kojih je poslednje tri proveo u Čempionšipu, drugoj engleskoj ligi.

Povezane vestiŽiru zabrinuo Vengera i navijače ArsenalaŽigiću dosta druge lige

Menadžer Arsenala Arsen Venger pamti Žigića kao strelca u finalu Liga kupa 2011, kada je Birmingem pobedio "tobdžije" 2:1 i osvojio pehar.

Ranije te sezone takođe je dao gol protiv Arsenala, u okršaju Premijer lige na stadionu Emirejts.


Proletos je srpski dvometraš ponovo privukao pažnju kada je golom i asistencijom u poslednjih 12 minuta omogućio svom timu da izjednači na 2:2 protiv Boltona i izbegne ispadanje u treću ligu.

Pošto mu je istekao ugovor, odlučio je da ne potpisuje novi i da čeka dobru priliku, a ona je došla potpuno neočekivano.

Venger se na ovaj korak odlučio zbog povrede Olivijea Žirua u finišu subotnjeg gostovanja Evertonu, koja bi mogla da ga odvoji od terena nekoliko meseci. Od klasičnih "devetki" Arsenal ima samo još neiskusnog Francuza Jaju Sanoga.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.