ŽRTVU UBADALI NOŽEM: Majka i sin uhapšeni za svirepo ubistvo muškarca!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVU UBADALI NOŽEM: Majka i sin uhapšeni za svirepo ubistvo muškarca!

Ubijeni Dragoljub Vidović je tog dana došao pred Radinu kuću, kao i nekoliko puta ranije, da po svaku cenu nastavi vezu s njom, ali je žena bila izričita i čvrsto je odlučila da mu kaže zbogom za sva vremena, posle čega je usledila kobna svađa

BIJELJINA - U neposredno

j blizini šljunkare na Pavlovića putu
, po dojavi građana, pripadnici bijeljinske policije, u ponedjeljak 25. avgusta 2014. godine, pronašli su beživotno telo nepoznatog muškarca. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sumnja da je Dragoljuba Vidovića (56) iz Bijeljine, ubila sugrađanka Rada Todorović (41) sa kojom je bio u višegodišnjoj ljubavnoj i poslovnoj vezi. Saučesnik u ovom zločinu bio je Radin sin Mladen (24), koji je, u međuvremenu, sa majkom uhapšen.

U utrak je urađena obdukcija po naredbi postupajućeg tužioca, kojom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, ubodima oštrim predmetom. Takođe je utvrđeno da se radi o Dragoljubu Vidoviću čiji je nestanak policiji prijavljen 21. avgusta, a koga ukućani nisu videli od 18. augusta, saopštila je portparolka Centra javne bezbednosti Aleksandra Simojlović.

Prema nezvaničnim saznanjima, Rada je navodno htela da prekine sve veze sa Dragoljubom, ali se on sa tim nije mirio.

- Dragoljub je tog dana došao pred Radinu kuću, kao i nekoliko puta ranije, da po svaku cenu nastavi vezu s njom, ali je žena bila izričita i čvrsto je odlučila da mu kaže zbogom za sva vremena - priča dobro upućeni sagovornik „Novosti“. - Utvrđuje se uloga njenog sina Mladena, koji je, izgleda, pokušao da ih razdvoji, ali  bez uspeha. U jednom trenutku počela je žestoka svađa, pa fizički obračun. Sevnuo je nož, a ubod je bio smrtonosan za Dragoljuba.

Pod nadzorom nadležnog tužioca Nebojše Jovanovića, policajci su saslušali su više osoba, a kao moguće izvšioce ovog teškog ubistva i uhapsili dve osobe.

Radi se radi o majci i sinu, Radi i Mladenu T., koji će nakon kriminalističke obrade biti predani Okružnom tužilaštvu u Bijeljini. Pretresom njihove kuće pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa ovim krivičnim delom.http://www.youtube.com/watch?v=6UIng_iyJKU

( Izvor: Večernje novosti / Dnevni Avaz)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasvetljen surovi zločin: Majka i sin osumnjičeni za svirepo ubistvo muškarca

Izvor: Svet, 27.Avg.2014

U neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića putu, po dojavi građana, pripadnici bijeljinske policije, u ponedjeljak 25. avgusta 2014. godine, pronašli su beživotno telo nepoznatog muškarca.. U utorak je urađena obdukcija po naredbi postupajućeg tužioca, kojom je utvrđeno da je smrt nastupila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.