ZORAN SMOGAO SNAGE DA UĐE U STUDIO: Sluša Jeleninu pesmu, a TEKST SLAMA I NAJTVRĐA SRCA

Izvor: Press, 27.Sep.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN SMOGAO SNAGE DA UĐE U STUDIO: Sluša Jeleninu pesmu, a TEKST SLAMA I NAJTVRĐA SRCA

U ovom studiju nastali su mnogi hitovi.
Foto:srbijadanas.rs
Mada se Zoran Marjanović izolovao od ljudi posle ubistva supruge i svega sto mu se događa u javnosti, a vreme provodi samo sa nekoliko odabranih prijatelja, jedan od njih iskoristio je trenutak kad Jelenin muž sedi u studiju i besomučno vrti deo koji peva njegova voljena i to snimio mobilnim telefonom.
Očigledno je suprug Jelene >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Marjanović, zverski ubijene na nasipu u Borči, smogao snage da uđe u svoj muzički studio, u kojem su nastali mnogi hitovi.
Na snimku on preslušava deo koji u pesmi Snežane Nešić - Nensi peva njegova ubijena supruga. 
Jelena Marjanović je vežbala pevanje sa Snežanom, pa su oboje došli na ideju da u jednom delu numere bude samo Jelenin glas. 
Spot koji će uskoro biti gotov urađen je tako da podseća na život Jelene Marjanović.
Pogledajte video:

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.