ZORAN PLAKAO PORED JELENINE MAJKE: Molio Zoricu Krsmanović za oproštaj

Izvor: Press, 26.Sep.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN PLAKAO PORED JELENINE MAJKE: Molio Zoricu Krsmanović za oproštaj

Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt - ispričao je svedok Zoranove posete na VMA, gde u teškom stanju leži majka ubijene pevačice.
Foto:Telegraf.rs
Na Vojnomedicinskoj akademiji je hospitalizovana Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, a svakodnevno joj u posetu dolazi zet Zoran i njihovi susreti su iz dana u dan sve emotivniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> – Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt – samo je jedan od komentara koji pacijenti na VMA već danima razmenjuju svaki put kada ugledaju udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta, piše Kurir.
Njihovi emotivni susreti potresli su i najostrašćenije osoblje.
– Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrejalo – jedva je jednom prilikom prozborila Jelenina majka.
Prema pričama očevidaca, jednom prilikom je Zoran poveo i Janu u bolnicu, za koju se Zorica konstantno raspituje, ali je devojčica zaspala u kolima, pa je Vladimir ostao da je čuva na parkingu. Umesto toka, Zoran je svojoj tašti doneo sliku na kojoj je njena unuka.
– To je ispričao Zorici, koja je odmah pitala za unuku. Zatim je izvadio telefon i pokazao fotografiju malene koje su nastale u subotu ujutru – ispričao je za ovaj list očevidac, pa dodaje:
- Kao da je dobila snagu, izmamile su joj osmeh fotografije male Jane. Suza je suzu stizala, ali je Zorica sve vreme gledala u telefon.
Inače, kada je Zoran ušao u sobu u kojoj leži njegova tašta, i kada je video u kakvom je stanju, nije mogao da zaustavi suze.
– Snažno ju je zagrlio i tako su ostali nekoliko trenutaka. Klečao je kraj njenog kreveta, pa su razgovarali. Da je Zorici susret prijao, govori i to što se u nekom trenutku nasmejala i jedva prošaputala: “Zoki moj, kada si ti došao, sunce me je ogrejalo” – kaže svedok posete.
Očigledno je da su odnosi između tašte i zeta dobri, kao i da mu ona i dalje bezuslovno veruje da on nema nikakve veze sa brutalnim ubistvom njene ćerke.
- Ona zna da Zoran nije umešan u Jelenino ubistvo. Posle smrti ćerke, osim sestara i male Jane, nema nikog. Zorica i sama vidi koliko njen zet brine o devojčici i sve vreme posvećuje njoj – rekao je izvor ovog lista koji je blizak porodici ubijene pevačice.
Osim Marjanovića, o Zorici Krsmanović brinu i sestre Ljubica i Slavica.
– Zorica je loše, slabo govori, samo jauče. Obilazimo je sestra Slavica i ja, nadamo se da će biti bolje – kratko je rekla Ljubica.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.