ZLOCIN-U-BIJELJINI-Majka-i-sin-ubili-coveka

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOCIN-U-BIJELJINI-Majka-i-sin-ubili-coveka

Majka i sin, Rada (39) i Mladen (24) Todorović, uhapšeni su zbog sumnje da su ubili Dragoljuba Vidovića (57) iz Bijeljine, čije je beživotno telo pronađeno pre dva dana u neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića mostu

Rada Todorović i Dragoljub Vidović bili su u poslovnoj i ljubavnoj vezi, ali ubijeninije želeo da prihvati raskid veze koji je inicirala Rada, saznaje agencija Fena.

Kobnog dana oni su se posvađali ispred njene kuće i nasrnuli jedno na drugo, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nakon čega su majka i sin ubili Dragoljuba. Njegovo beživotno telo potom su vozilom “audi” prevezli i bacili u blizini šljunkare.

Tokom kriminalističke obrade, Rada i Mladen Todorović su priznali ubistvo, a policija je oduzela “audi” u kojem su prevezli telo ubijenog do šljunkare. Iz Centra javne bezbednosti Bijeljina je, uz navođenje inicijala žrtve i osumnjičenih,potvrđeno da su slobode lišene dve osobe kao mogući izvršioci ovog krivičnog dela. Nestanak Vidovića je prijavljen 21. augusta ove godine, a po tvrdnjama porodice udaljio se od kuće 18. augusta u nepoznatom pravcu.

Pre dva dana pronađeno je njegovo beživotno telo, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, odnosno najverovatnije ubodima oštrog predmeta.

Nakon lišenja slobode dvoje osumnjičenih izvršen je pretres kuće koje koriste te pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela teškog ubistva. Osumnjičeni će danas biti predati na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Izvor: Mondo.ba

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.