ŽIVOTNE LEKCIJE: Šta smo sve naučili iz filma Doručak kod Tifanija

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOTNE LEKCIJE: Šta smo sve naučili iz filma Doručak kod Tifanija

Čak i kad si sama, nezaposlena, bez dinara u džepu, tvoj ljubimac će te voleti. I dok ga hraniš, naravno, jedna je od stvari koje smo naučili iz kultnog filma

Ikona stila, glumica Odri Hepbern ostavila je trag u ostvarenju "Doručak kod Tifanija".

Ne samo što njena gluma razoružava, nego postoji i dosta replika iz filma koje se i dan danas ponavljaju. Pročitajte šta smo sve naučili iz kultnog filma.

1. Niko ne mora znati da imaš loš dan
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Fake it until you make it". Ne pere ti se kosa? To ne moraju svi da znaju, a postoji toliko načina kako da to prekriješ. Čak i kad ne ide sve onako kako si planirala, niko drugi to ne mora da zna.

2. Nađi nekoga ko te voli takvu kakva jesi

A ne samo jedan deo tebe ili nekoliko delova. Ti zaslužuješ nekog ko će voleti svaki tvoj deo. Onaj koji ne da petama vetra kad vidi sve te delove je onaj pravi. Takođe, možda to ne vidiš odmah, ali ponekad, prava osoba je pored tebe sve vreme.

3. Ljubimci te nikad neće izneveriti

Čak i kad si sama, nezaposlena, bez dinara u džepu, tvoj ljubimac će te voleti. I dok ga hraniš, naravno. Na kraju radnog dana, on će biti taj koji će pokušati da izmami osmeh na tvoje lice, dok ti se čini da su svi drugi već odavno odustali ili nisu ni pokušavali.

4. Svaka devojka treba da ima malu crnu haljinu

Ponavljamo još jednom: "Svaka cura treba da ima malu crnu haljinu. S njom ćeš uvek izgledati lepo, elegantno i kao da imaš sve konce u svojim rukama.

5. Novac nije sve

I sreća definitivno ne zavisi od njega. Na kraju dana, osim ljubimca, mnogo je važnije da dođete kod nekoga ko vas iskreno voli, nego nekome ko više od svega voli - novac.

(Dnevniavaz/EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.