ŽIGOLO ISPUNJAVA SVE FANTAZIJE: Starije Beograđanke plaćaju mi 33 evra za seks!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIGOLO ISPUNJAVA SVE FANTAZIJE: Starije Beograđanke plaćaju mi 33 evra za seks!

Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke, kaže Beograđanin

Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspešne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez stida. Ovako počinje svoju ispovest Aleksandar. A (30), koji radi kao trener plivanja na Floridi, a u Beogradu zarađuje za džeparac tako što udovoljava damama. Najčešća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << klijentela su mu starije, sofisticirane Beograđanke.

- Ovaj posao ne radim zato što moram, već iskreno uživam u njemu - kaže Aleksandar, koji već 13 godina živi i radi u Majamiju. Kad dođe u rodni Beograd, što čini nekoliko puta godišnje, prodaje erotsku masažu uz seks. Radi kao žigolo.

- Ideja je potekla od erotske masaže jer uživam u dodirima, a mnoge žene, pogotovo one posle navršene 40. godine, znaju da uživaju u muškom dodiru. Sa mnom mogu sve da probaju. Šta god da su oduvek želele mogu da predlože, a sve to i dobiju. Zato su i spremne da plate za seks - priča mladi žigolo, inače diplomirani student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Klijentkinje mu nisu isključivo Beograđanke, već putuje, po dogovoru, svuda po Srbiji, a viđanja ugovara preko Skajpa, mejla ili telefonom.

- Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke. Diskrecija je zagarantovana, a kada se u to uvere, dolaze i više puta. Cena je simbolična, 33 evra. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u proseku mesec dana, za to vreme bude od 5 do 10 dama! Ja ne zarađujemo isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim - priča Aleksandar.

Ovaj mladić je najpre postavio oglas na internetu, a potom je klijentelu skupljao „po preporuci“. Ipak, ono što ga razlikuje od tipičnog žigola je to što među ženama pravi selekciju.

- Dame biram, ne po fizičkom izgledu ili materijalnom stanju, već hoću da komuniciram sa osobama koje su kulturne, obrazovane i negovane, jer mi je higijena na prvom mestu. Najviše mi se javljaju dame preko 40 godina, koje u tom dobu znaju tačno šta hoće a umeju i da se opuste. Nedavno mi se javila dama i dogovorili smo masažu, a ona ima šezdeset i neku godinu - priča sagovornik. Na pitanje kako reaguju njegovi prijatelji i poznanici što se bavi ovako kontroverznim poslom, on kaže da su ga u početku osuđivali.

- Sada su prihvatili ovo kao moj hobi - zaključio je Aleksandar.

Blic

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.