ŽELEZARA SMEDEREVO: Milošević novi direktor preduzeća, HPK inženjering više ne upravlja fabrikom

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELEZARA SMEDEREVO: Milošević novi direktor preduzeća, HPK inženjering više ne upravlja fabrikom

HPK inženjering više ne upravlja Železarom! Ovu odluku danas je jednoglasno donela Skupština Železare Smederevo "zbog neispunjavanja i povreda ugovornih obaveza o druge ugovorne strane", stoji u saopštenju.

Da podsetimo, u martu prošle godine, Vlada Republike Srbije potpisala je ugovor o upravljanju i savetovanju sa HPK inženjeringom. Posle godinu dana –ugovor je raskinut.

Skupština Železare je na istom sastanku imenovala Ivana Miloševića za novog direktora preduzeća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Milošević je na čelu fabrike bio od odlaska Ju Es stila do dolaska HPK inženjeringa.

Železara Smederevo i Republika Srbija nastavljaju sa svim potrebnim aktivnostima koje su neophodne za uspešnu realizaciju transakcije između Železare Smederevo i kompanije Hestil Srbija, zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.