ZDRAVLJE NEMA CENU: Šumahera lečenje na klinici koštalo 100.000 funti nedeljno

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZDRAVLJE NEMA CENU: Šumahera lečenje na klinici koštalo 100.000 funti nedeljno

Tokom boravka u bolnici uz Nemca je u svakom momentu bio tim od 25 lekara

Sedmodtruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher je posle više od devet meseci neprestane borbe za život, nedavno napustio kliniku u Švajcarskoj i sada se nalazi na kućnom lečenju, a mediji spekulišu da je celodnevna  briga tima od 25 lekara u bolnici Nemca koštala 100.000 funti nedeljno.

"Ne znam kakvo je tačno stanje Šumahera, ali ako je stabilno onda će svakako pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << to što će biti u krugu porodice. Takve stimulacije emocija su veoma važne za pacijenta koji je doživeo nekoliko potresa mozga“, rekao je doktor specijalista Manfred Spicer.

Šuhamer, koji je stradao na skijanju u Grenoblu krajem prošle godine, sada je na kućnom lečenju, a čitava porodica neprestano je uz njega. Uskoro će se Mihaelovoj supruzi Korini, kćerki Đini Mariji i sinu Miku, priključiti i Šumaherov otac Rolf.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.