ZBOG-SVADjE-SA-DEVOJKOM-Pretio-samoubistvom-pustanjem-gasa-pa-se-predao

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2014, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG-SVADjE-SA-DEVOJKOM-Pretio-samoubistvom-pustanjem-gasa-pa-se-predao

Neimenovani 34-godišnjak je nakon svađe i fizičkog sukoba sa devojkom zapretio da će se ubiti puštanjem gasa. Zbog te pretnje, stanove je moralo da napusti oko 150 stanara višespratnice u Splitu

Višečasovna drama u Splitu, tokom koje je jedan muškarac pretio da će izvršitisamoubistvo puštanjem gasa u stanu na osmom spratu, okončana je njegovom predajom policiji.

Zbog te pretnje, stanove je moralo da napusti oko 150 stanara višespratnice. Kako javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Hina, 34-godišnji muškarac, čije ime nije navedeno, bez primene sile uhapšen je u stanu gde mu je najpre pružena lekarska pomoć.

Povod je, prenose mediji, njegov sukob sa devojkom. Uslediće kriminalistička istraga kako bi se utvrdilo šta se tačno događalo mladog para.

- Tokom pregovora dogovoreno je da 34-godišnjak sam izađe iz stana što je i učinjeno. Osoba je iz stana izašla bez ikakve sile, pa nije bilo potrebno da nasilno ulazimo u stan. Radi dodatne obrade odveden je na pružanje lekarske pomoći, a neke manje ozlede su mu sanirane na mestu događaja – izjavila je novinarima Antonela Lolić iz splitske policije.

Neimenovani 34-godišnjak se jutros posvađao sa svojom devojkom, inače vlasnicom stana, nakon čega su se i fizički sukobili. Devojka je u jednom trenutku uspela da pobegne iz stana i zaključa nasilnog muškarca, nakon čega je on zapretio da će se ubiti puštanjem gasa.

U jednom trenutku je došao na prozor s koga joj je vikao da se vrati u stan, ali je ona pobegla u obližnji poslovni prostor. Policija je vrlo brzo stigla na mesto događaja i evakuisala stanare svih 70 stanova višespratnice. U zgradi je isključena struja, a vatrogasci su se pripremili i za moguću eksploziju i požar.

Istovremeno, interventna i specijalna policija su ušle u zgradu, a sa njima i pregovarač. Vatrogasci s policijom kontrolišu prostorije nebodera i koncentraciju mogućeg plina kako ne bi došlo do neke nepredviđene situacije. Nakon toga će svi stanari moći da se vrate u svoje stanove.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.