ZATVORENO: Poslednji skijaški dan na Kopaoniku!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVORENO: Poslednji skijaški dan na Kopaoniku!

Kiše i naglo otopljenje poremetili su želju da se skijaška sezona produži i tokom Prvomajskih praznika

KOPAONIK - Zbog visokih temperatura i nepovoljnih vremenskih prilika danas je poslednji dan za skijanje u ovogodišnjoj sezoni na Kopaoniku.

Kako su saopštila Skijališta Srbije, kiše i naglo otopljenje poremetili su želju da se skijaška sezona 2013/14. produži i tokom Prvomajskih praznika, tako da će od sutra ski centar Kopaonik biti zatvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za skijanje.

Ovogodišnja sezona, nakon kratkog zatvaranja, bila je produžena zbog velikog interesovanja skijaša i obilnih snežnih padavina koje su obradovale sve ljubitelje zimskih sportova.

Žičara "Pančićev vrh" će tokom Prvomajskih praznika biti otvorena za panoramske vožnje, a za posetioce ove planine radiće i adrenalinski sadržaji, kao što su bob na šinama, zip lajn i tjubing.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Poslednji skijaški dan na Kopaoniku

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2014

Zbog visokih temperatura i nepovoljnih vremenskih prilika danas je poslednji dan za skijanje u ovogodišnjoj sezoni na Kopaoniku.Kako su saopštila Skijališta Srbije, kiše i naglo otopljenje poremetili su želju da se skijaška sezona 2013/14. produži i tokom Prvomajskih praznika, tako da će od sutra...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.