ZAJEČARCI U STRAHU OD EBOLE: Bolesni azilanti iz Afrike u gradu, niko nije išao na lekarski!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEČARCI U STRAHU OD EBOLE: Bolesni azilanti iz Afrike u gradu, niko nije išao na lekarski!

U noći između 22. i 23. oktobra na teritoriji grada uhapšeno 46 osoba, ne zna se koliko se azilanata još krije

U poslednjih mesec dana na teritoriji Grada Zaječara uhapšeno je preko 250 lica Afro-azijskog porekla. U noći između  22. I 23. oktobra na teritoriji ovog grada uhapšeno je četrdeset i šest osoba, a večeras je privedeno još petnaest lica i četvorica taksista koji su ih prevozili, prenela je TV Best.

Na teritoriji Zaječara nalazi se 100 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << granice i kako saznajemo četrnaest krijumčarskih kanala prolazi kroz ovaj grad, a za koje se zna.

Niko od uhapšenih nije prošao zdravstvene preglede, a neki od njih, kako se nezvanično saznaje, su u lošem zdravstvenom stanju.

Ovim povodom rukovodstvo grada Zaječara odgovoriće hitnim merama, rekao je Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.