ZABORAVITE SILIKONE: 6 biljaka od kojih će vam se povećati grudi!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVITE SILIKONE: 6 biljaka od kojih će vam se povećati grudi!

Plastične operacije postale su moda, ali priroda ipak najbolje daje. Evo saveta o biljkama koje nisu uobičajene, ali ako ih koristite možda vam se ipak povećaju grudi za broj više.

1. Piskavica ili ždraljevina

Semenka poreklom iz Grčke može da se kupi u bilo kojoj biljnoj apoteci, a treba ih potopiti u vodu preko noći. Drugi dan tom vodom masirajte grudi.

2. Čičak

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim dejstvima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i ojačava reproduktivni sistem.

3. Komorač

Komorač ne služi samo za čajeve za smirenje grčeva kod beba, nego svojim sastojcima anetholima, dianetholim i fotoanetholima povećava količinu estrogena u telu. Uz to sadrži i fitoestrogen koji stimuliše rast grudi i povećava prozvodnju mleka kod dojilja.

4. Sladić

Sladić takođe sadrži iste sastojke kao i komorač, pa je i učinak isti.

5. Anis

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, ali sastojci u njoj utiču na rast grudi, pa možete početi češće da je koristite u te svrhe.

6. Pueraria mirifica

Pueraria mirifica je biljka s Tajlanda koja se koristi za kreme i losione protiv bora, ali uz to je aktivni sastojak krema i tableta za povećanje grudi, jer ispunjava i učvršćuje grudi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.