ZABORAVILI TEŠKE UVREDE I SVAĐE: Pomirili se Maja i Alen

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVILI TEŠKE UVREDE I SVAĐE: Pomirili se Maja i Alen

Ne želim ništa da komentarišem. Neću da pričam o privatnom životu, rekla je pevačica

Iako su nakon okončanja romense u koju su uplovili pre dve godine, pevačica Maja Nikolić i holandski biznismen Alen Savić sav "prljav veš" istresli pred javno mnjenje, to im nije smatalo da nedavno obnove romansu. Njih dvoje su uslikani u noćnom provodu kako razmenjuju nežnosti, dok im Dženan Lončarević peva.

"Niko nije mogao da veruje da su se posle svega pomirili i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ih nije sramota da to pokažu. Delovali su kao da se nikada nisu rastajali, vrlo prisno, i čitavu noć su se grlili. Dugo su uživali za separeom, gde je Maja čak u jednom trenutku igrala i tek pred zoru klub su napustili zajedno", rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Iako nikada nije ćutala o svom privatnom životu, naročito ne kada je Alen u pitanju, ovog puta Nikolićeva je “promenila ploču”.

"Ne želim ništa da komentarišem. Neću da pričam o privatnom životu! Kod frizera sam i ništa vas ne čujem", rekla je Maja, koja nije želela ni da potvrdi da li je povukla tužbe protiv Savića u kojima ga tereti za razne kriminalne radnje.

"Protiv njegove ljubavnice Katarine sam podnela krivičnu prijavu jer me tukla pred sinom. Posebno razočarenje mi je bilo kada sam saznala da je Alen povezan sa narko-bosovima i kriminalnim radnjama za koje imam dokaze. Njega zbog ogromnih dugova traže Albanci, Marokanci i Rusi", navela je tada Maja, koja se uključila u optužnicu protiv Savića.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.