ZA-NEVERICU-Devojcica-u-snu-presla-5-kilometara-do-susednog-grada

Izvor: medio.rs, 16.Sep.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA-NEVERICU-Devojcica-u-snu-presla-5-kilometara-do-susednog-grada

Jedna Norvežanka (4) prešla je nekoliko kilometara do obližnjeg grada mesečareći usred noći, po oluji

Jedna devojčica iz Norveške preplašila je svoju porodicu kada je usred noći, po nevremenu, ustala iz kreveta u donjem vešu i prošetala do susednog grada.

Policija je pronašla devojčicu, koja je srećom bila nepovređena, u gradu Honingsvag u Norveškoj.

Devojčicina tetka koja je brinula o njoj i njene 3 mlađe sestre dok im je majka bila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na odmoru, bila je šokirana pozivom policije jer je bila ubeđena da njena sestričina spava čvrstim snom.

- Utrčala sam u njenu spavaću sobu i oduzela sam se kad sam shvatila da ona ne leži u svom krevetu- rekla je tetka ove devojčice.

Neimenovana devojčica se seća da je sanjala kako njena kuća gori, kao i da je otključavala vrata i obuvala čizame. Sumnja se da je ona najverovatnije prvo otišla do obližnje fabrike ribe, a potom tunelom dugačkim 800 metara stigla do grada Honingsvaga.

-Mora da je bila napolju nekoliko sati, po ovom lošem vremenu, hladnoći i grmljavini. Čak se i u kući osećao snažan vetar – dodala je tetka zabrinuto, iako joj nije bilo potpuno jasno kako se ovo dogodilo.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.