»Wiener« najbolji u oblasti osiguranja

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Wiener« najbolji u oblasti osiguranja

SARAJEVO - "Wiener osiguranje Vienna Insurance Group" i Miroslav Miškić, generalni direktor ove osiguravajuće kuće, dobitnici su prestižne međunarodne nagrade najmenadžer i najkompanija godine u oblasti osiguranja u regionu jugoistočne i srednje Evrope.

Organizator izbora, koji je održan u Sarajevu, je međunarodna nezavisna Agencija za izbor menadžera godine, Evropsko udruženje menadžera i časopis "Euromanager".

"Svi naši zaposleni i ja lično smo u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << periodu učinili mnogo kako bismo poslovali uspješno, bili prepoznatljivi kao jedna od vodećih osiguravajućih kompanija na tržištu, a da bismo, prije svega, stekli povjerenje klijenata i zajednice u kojoj poslujemo", rekao je Miškić. Dodao je da su iza sebe uspješno ostavili veoma zahtjevan proces rebrendiranja i organizacije poslovanja pod novim imenom "Wiener osiguranje Vienna Insurance Group" iz novog sjedišta Generalne direkcije u Banjaluci.

"Imamo veoma ambiciozne planove i planiramo da uradimo dosta na razvoju kompletnog tržišta osiguranja u zemlji, ponude, usluge, zapošljavanja, kao i na polju društveno odgovornog rada", kazao je Miškić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.