WhatsApp vest kakvu ste dugo čekali

Izvor: Mondo, 06.Maj.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp vest kakvu ste dugo čekali

Aplikacija za dopisivanje uskoro dobija još jednu verziju.

Popularna aplikacija već ima svoju web verziju koja je pokrenuta prošle godine. Korisnici moraju da imaju uključene telefone sa internet konekcijom kako bi koristili ovu verziju.

Poslednjih nekoliko dana kruže glasine o tome kako će WhatsApp konačno dobiti svoju desktop verziju. Pojavile su se i prve slike korisničkog interfejsa.

Možda slke i ne mogu da se posmatraju kao dokaz, ali je desktop >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << verzija svakako sledeći korak.

WhatsApp je prošlog meseca objavio da povećava sigrunost uvođenjem end-to-end enkripcije. Poruke sada mogu da čitaju samo oni koji ih šalju i oni koji ih primaju, navodi Metro.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

You can see these screenshots. #WhatsApp#Mac#Windows#NativeClient#iOS#Android#WP#Blackberry#Symbian#Nokiapic.twitter.com/AKja58zf5C

— WABetaInfo (@WABetaInfo) 29. април 2016.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

AKO KORISTITE WHATSAPP: Stiže lepa vest koju ste dugo čekali

Izvor: Kurir, 06.Maj.2016

...Popularna aplikacija već ima svoju web verziju koja je pokrenuta prošle godine Korisnici moraju da imaju uključene telefone sa internet konekcijom kako bi koristili ovu verziju..Poslednjih nekoliko dana kruže glasine o tome kako će WhatsApp konačno dobiti svoju desktop verziju Pojavile su se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.