WhatsApp uskoro nedostupan na nekim telefonima

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp uskoro nedostupan na nekim telefonima

Jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju na mobilnim uređajima, Facebookov WhatsApp, više neće biti dostupan na nekoliko mobilnih telefona sa određenim operativnim sistemima.

Do kraja godine WhatsApp će biti isključen na modelima BlackBerry, Nokia S40, Symbian S60, Android 2.1, Android 2.2 i Windows Phone to 7.1.

Korisnici ovih platformi više neće moći da koriste jednu od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju na mobilnim uređajima ukoliko ne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nadograde svoje sisteme.

Kako je navedeno iz Whatsappa, razlog je nedostatak tehničkih mogućnosti. "Gledajući nekoliko godina unapred, želimo da se fokusiramo na rad na platforamama koju koristi većina", naveli su iz kompanije.

Telefoni i operativni sisstemi na kojima se WhatsApp više neće moći koristiti:

1. BlackBerry, uključujući BlackBerry 10

2. Nokia S40

3. Nokia Symbian S60

4. Android 2.1 and Android 2.2

5. Windows Phone 7.1

6. iPhone 3GS / iOS 6

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

WhatsApp uskoro nedostupan na nekim telefonima

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2016

Jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju na mobilnim uređajima, WhatsApp, više neće biti dostupan na nekoliko mobilnih telefona sa određenim operativnim sistemima...Do kraja godine WhatsApp će biti isključen na modelima BlackBerry, Nokia S40, Symbian S60, Android 2.1, Android 2.2 i Windows...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.