Vulin: Ako nema državnog doma sada će biti privatnog

Izvor: Beta Video, 21.Jun.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Ako nema državnog doma sada će biti privatnog

BEOGRAD - „Na ovaj način korisnik će imati priliku da ostane u svojoj sredini čak i ako nema državnog doma već će moći da očekuje da u svom mestu ili u blizini bude smešten u privatni dom, kako bi bio blizu svoje porodice i sačuvao vezu sa njom. Ako nema državnog doma, sada će biti privatnog, država će u skladu sa zakonom učestvovati u finansiranju i više neće biti nijednog opravdanja, ni ekonomskog ni moralnog da se srodnici ostavljaju u ilegalnom domu“, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin ističući da će na ovaj način biti uništena sama ideja ilegalnog doma. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vulin: U državnim domovima imamo oko 9.000 smeštajni kapacitet

Izvor: Beta Video, 21.Jun.2017

BEOGRAD - „Mi u državnim domovima imamo oko 9.000 smeštajni kapacitet, dok u privatnim domovima ima oko 4.500 ležajeva. Popunjenost kapaciteta u državnim domovima je oko 90%, dok je u privatnim domovima popunjenost 71%“, istakao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.