Vukčević:  Istraga o trgovini organima privedena kraju

Izvor: Beta Video, 22.Jul.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukčević: Istraga o trgovini organima privedena kraju

BEOGRAD - Tuzilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da je istraga o trgovini organima tokom rata na Kosovu i Metohiji, 1999. godine privedena kraju. ``Koliko ja vidim iz medija, došlo se do kraja sa istragom i sada je vreme da se odluči da li će se podići optuznica ili će se odustati od istrage``, rekao je Vukčević. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukčević: Imamo dokaze za trgovinu organima

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević rekao je danas da je istraga o trgovini ljudskim organima tokom rata na Kosovu 1999. godine, završena i istakao da je sprsko Tužilaštvo sakupilo dovoljno dokaza da je bilo ratnih zločina. ..Vukčević tvrdi da su dokazi postoje, sada treba dići optužnicu.. .."Koliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.