Vujadin je kriv za sve

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin je kriv za sve

Nevenčani suprug glumice pohvalio se na društvenim mrežama njenom nemarnošću.

Fudbaler Vujadin Savić objavio je na Instagramu video u kojem Mirki Vasiljević, dok ona vozi i kuca poruke, peva pesmu Đorđa Balaševića „Mirka” i pritom je neprimereno „dirka”.

Glumica na snimku ne skida osmeh dok vozi autoputem držeći mobilni telefon, čime je u opasnost dovela putnike u svom automobilu i druge učesnike u saobraćaju.

- Time što je kucala poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je bila za volanom prekršila je Zakon o bezbednosti u saobraćaju. Da su je zaustavili, bila bi kažnjena sa 2.500 dinara, ako bi platila u roku od osam dana. A ako bi zakasnila sa plaćanjem, kazna bi iznosila 5.000 dinara. Ovo je grub propust, budući da su poruke mnogo opasnije od razgovora, jer vozač nije usmeren na put, već na ekran telefona - rekli su nam iz saobraćajne policije.

Tim povodom pozvali smo Mirku, a ona je svu krivicu svalila na Vujadina!

- Protivnik sam takvih snimaka i nimalo mi se ne dopada to što Vujadin radi. S obzirom na to da je video objavljen na njegovom profilu, moraćete njega da pitate za sve detalje - branila se.

Iako smo joj predočili da nije sporno ko je postavio video, već to što ona koristi telefon u toku vožnje, ponovo nas je uputila na Vujadina.

- Tada smo se vraćali s aerodroma, a pošto je on snimao, pozovite njega - nervozno nam je rekla Mirka.

Pozvali smo i Vujadina, ali je on bio nedostupan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.