Vučiću uručeno pismo podrške Manuela Valsa

Izvor: RTS, 05.Avg.2015, 04:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučiću uručeno pismo podrške Manuela Valsa

Premijer Aleksandar Vučić primio je pismo francuskog premijera Manuela Valsa u kojem se, između ostalog, ističe podrška Srbiji u "njenim projektima za budućnost".
Srpskom premijeru je pismo uručila ambasadorka Francuske Kristin Moro, saopšteno je iz Vlade Srbije, prenosi Tanjug.

Premijer je zahvalio na podršci Francuske, naglasivši da budući napredak Srbije zavisi od regionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stabilnosti, ujedno izrazivši brigu za situaciju u regionu.
Vučić je istakao da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku koja će doprineti da Zapadni Balkan bude politički i ekonomski stabilan.
Ambasadorka Moro je rekla da Francuska veoma ceni rad premijera Vučića na dva koloseka - izgradnji zajedničke budućnosti u regionu i sprovođenju reformi u Srbiji.
Srpski premijer i ambasadorka Francuske konstatovali su da su politički odnosi Srbije i Francuske veoma dobri, a razgovarali su i o napretku zajedničkih privrednih projekata o kojima je bilo reči tokom posete premijera Valsa Srbiji prošlog novembra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.