Vučićev Grobar

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićev Grobar

Eto nas opet u Brozovom vremenu: opozicije ni u tragovima, zatrla se što sama, što uz pomoć opšte medijske halabuke, pa se sve svelo na nadu u mangupe u njihovim redovima.

Koji bi mogli da im dođu glave, što bi reko drug Lenjin.

Sudeći po onom mangupskom nasrtaju na milf-ikonu Balkana, Kolindu, Toma Nikolić se ozbiljno kvalifikovao za ulogu tog trojanskog mangupa. Ko Hrvaticu uspe (doduše više silom nego milom) da poljubi tri puta, onako po srpski, taj bogami >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i velikom Vođi može da smrsi konce.

Sudeći po pouzdanim izvorima "Vesti", Toma od Bajčetine procenio je da je došao čas da se kormilo Srbije okrene ka Istoku, a i da on malo oseti da je vlast, a ne engleska kraljica kojoj povremeno piše nežna pisma. Dojadilo mu i da ga svakodnevno jašu tabloidi, kao da nije šef države, nego Stanija, ili Kristijan.

Državni udar, o kome je panično vrištao urednik Vučićevog tabloidnog službenog glasnika, neumitno sledi. Kad već ne može da ga izvede polugladna i prestravljena sirotinja raja, može neko ko bar poneku polugicu vlasti drži u rukama.

A to je, poštovani gledaoci, ko?

Pa, Toma!

Bože, da mi je iko ikad rekao da ću birati između Vučića i Nikolića, oterao bih ga u majčinu. A takvo vreme došlo da se zulum više trpeti ne može, pa daj šta daš. Toma - Toma, jebiga, zasad ozbiljnije i opasnije opozicije i nema.

Šalu na stranu, jer je šalu vrag odavno odneo, takav izbor je pokazatelj dokle smo kao društvo i nacija došli. Neki se teše glasinama da bi Tominom taboru mogao da se priključi nenadano vaskrsli Koštunica, kao jedan od retkih čistih političara, koji je obraz svojevremeno spasao ostavkom na mesto premijera.

Spekulacije idu dotle da bi aktuelni šef države mogao oko sebe da okupi čitav desni spektar, od Sande do Dveri, i da bi epilog moglo da bude okretanje državne politike - naglavačke. Dakle, čvrst kurs ka Rusiji i definitivan prekid sve pogubnijeg puta na obećani Zapad.

Naoko smušeni Toma, koga obožavaju da montiraju kraj rakijskog kazana, u štrikanom džemperu sa šajkačom i u kondurama (doduše, šta u tome ima loše, sem po ukusu Druge Srbije?), mogao bi lukavo da iskoristi dugo tinjajuće, a sada proključale svetske prilike. Da i pastvu naprednjačku, a i glasače pokuša da ubedi da Istok hrli ka globalnoj pobedi i da je tamo spas.

Vučića kamenčić u cipeli na mestu predsednika Srbije nervira od prvog dana jer Vođa ne trpi čak ni takvu, bledunjavu i sprdnji tabloida izloženu konkurenciju. Pa se u taj prljavi rat uključio i politički otac obojice bludnih sinova, Voja Šešelj, kobajagi grdeći mlađeg, a u stvari gruvajući iz svih oružja na starijeg.

Aca je, kaže, pokvaren, ali obrazovan sinčić, a ovaj matori je glupander i lopuža kakve nema, i diplome krade, evo ova njegova samo menja 'aljine, odakle pare, a?! I sve u tom stilu.

Kao da se Vojvoda boji političke starosti, pa bi da se umili ne bi li nekako preživeo teške penzionerske dane, jerbo su u današnje doba deca nezahvalna, čak ni maženje i titranje često ne pomažu da ne završiš kao beskućnik.

Lebac ti se ogadio, da mi je neko nekad rekao da ću navijati za Tomu Grobara, oterao bih ga u tri lepe. Eto dokle je došlo u zemlji Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.