Vučić se mnogima na Zapadu ne sviđa

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se mnogima na Zapadu ne sviđa

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da se premijer Vučić "mnogima sa Zapada ne sviđa" jer ima 50 odsto glasova i što zbog toga može da iznosi svoje stavove.

"Za njih bi bio bolji neko sa podrškom 15 ili 20 procenata glasača, koga bi stalno ucenjivali izborima", rekao je Vulin "Večernjim novostima".

Vulin je naveo da je izneo svoje lično mišljenje kada je rekao da SAD preko predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja ruši Vučića.

"Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo (na sednici Vlade) razgovarati da vidimo šta nam se dešava i možemo li da utičemo na te procese. Spoljna politika Srbije je dobra, ali je treba izoštriti i reagovati kada nešto nije u skladu sa našim interesima i diplomatijom", rekao je Vulin.

On je ponovio stav da sankcije Rusiji nisu srpski interes, jer "niko nam neće nadoknaditi izgubljene pare, a zaštitićemo odnose s velikom silom".

"Znamo naše obaveze, hoćemo u EU, ali kad postanemo članovi usaglašavaćemo stavove. Sad još imamo samostalnu politiku", naveo je Vulin.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vulin: Vučić se ne sviđa mnogima na Zapadu

Izvor: Press, 27.Nov.2014

Ministar za rad Aleksandar Vulin kaže da se premijer Aleksandar Vučić mnogima sa Zapada ne sviđa zato što ima 50 odsto glasova i što zbog toga može da iznosi svoje stavove. . "Za njih bi bolji bio neko s podrškom 15...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.