Vučić s glavnim ministrom indijske države Maharaštra (VIDEO)

Izvor: Beta, 11.Jan.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s glavnim ministrom indijske države Maharaštra (VIDEO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Mumbaju s glavnim ministrom indijske države Maharaštre Devendrom Fadnavisom o poboljšanju saradnje u poljoprivredi, prerade semena i preradi hrane i o dolasku indijskih investitora u Srbiju. Tema razgovora bile su i zajedničke kompanije u sektoru informacionih tehnologija, saopšteno je iz Vlade Srbije. Vučić je istakao da bi bilo veoma važno raditi na uzajamnoj promociji Srbije i Indije kao turističkih destinacija."Ovo će biti novi zamah u našoj saradnji, naročito u oblasti poljoprivrede" rekao je Fadnavis i dodao da je izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u Indiju velika mogućnost za srpske kompanije.Vučić i Fadnavis ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa glavnim ministrom indijske države Maharaštra o saradnji

Izvor: Beta Video, 11.Jan.2017

MUMBAJ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Mumbaju s glavnim ministrom indijske države Maharaštre Devendrom Fadnavisom o poboljšanju saradnje u poljoprivredi, prerade semena i preradi hrane, i o dolasku indijskih investitora u Srbiju. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.