Vučić opasniji od migranata

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2015, 03:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić opasniji od migranata

Desničarske organizacije Obraz i SNP Naši odustali su od mitinga protiv naseljavanja migranata u Srbiju. Umesto toga najavili su za nedelju u centru Beograda protest protiv aktuelne vlasti premijera Aleksandra Vučića.

MUP Srbije zbog bezbednosnih rizika ranije je zabranio miting koji je bio zakazan za ponedeljak, a Ivan Ivanović, vođa SNP Naši, kaže da će 6. septembra sve proteći apsolutno mirno.

-Potrudićemo se da protest prođe bez i najmanjeg incidenta zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čega smo angažovali veliko obezbeđenje. E sad, ako je vlast toliko blesava da izazove incidente ubacujući svoje ljude, to ćemo sprečiti - kaže Ivanović.

Prema njegovim rečima, cilj mitinga nije izazivanje nereda, već da se narodu otvore oči.

-Od kada je došao na vlast, Vučić stalno pravi neke zakulisne dogovore o kojima narod sazna tek kada sve bude gotovo. Tako je i Briselski sporazum proglašen za veliku pobedu, a u Albaniji i na Kosmetu slave tvrdeći da je Srbija napokon potpisala kapitulaciju. Slično je i sa naseljavanjem migranata. Kancelarka Nemačke obećava pomoć Srbiji ukoliko azilanti odluče da ostanu u Srbiji, a istovremeno poverenica za zaštitu ravnopravnost Brankica Janković kaže da bi migrante trebalo naseliti u nenaseljana područja - ističe Ivanović i zaključuje da se očigledno i oko ove teme migranata nešto debelo iza brda valja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.