Vučić i ambasador UAE o zajedničkim projektima dve zemlje

Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i ambasador UAE o zajedničkim projektima dve zemlje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Džumom Rašidom Sejfom Zajedom al Daherijem, sa kojim je razgovarao o zajedničkim projektima Srbije i UAE.

Ambasador al Daheri uručio je predsedniku Vučiću pismo princa prestolonaslednika Abu Dabija šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana i naglasio da će tokom svog mandata u Srbiji raditi na daljem unapređenju odnosa dveju zemalja, saopstila je Služba za saradnju sa medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsednika Srbije.

On je izrazio posebno zadovoljstvo napretkom projekta Beograd na vodi, koji je postao simbol Beograda.

Predsednik Vučić naglasio je da je ponosan na zajedničke projekte koji se uspešno realizuju ne samo u Beogradu, nego i u drugim gradovima Srbije.

On je posetu princa prestolonaslednika Abu Dabija šeika Mohameda bin Zajeda Beogradu, u junu ove godine, ocenio kao veoma važnu za razvoj bilateralnih odnosa, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa ambasadorom UAE i nastavku saradnje

Izvor: B92, 22.Avg.2017

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao sa ambasadorom UAE Džumom Rašidom Sejfom Zajedom al Daherijem o zajedničkim projektima Srbije i UAE...Ambasador al Daheri uručio je Vučiću pismo princa prestolonaslednika Abu Dabija šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana i tom prilikom naglasio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.