Vučić i Pupovac: Potrebno obnoviti dijalog Srbije i Hrvatske

Izvor: N1 televizija, 31.Maj.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Pupovac: Potrebno obnoviti dijalog Srbije i Hrvatske

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Milorad Pupovac razgovarali su danas u Beogradu i složili se da je potrebno obnoviti saradnju i dijalog Srbije i Hrvatske.

Razgovarano je i o položaju Srba u Hrvatskoj i izraženo je očekivanje da će se atmosfera promeniti nabolje.

Vučić i Pupovac očekuju da će se objektivne teškoće sa kojima se suočavaju Srbi u Hrvatskoj rešavati u dijalogu vlasti i predstavnika srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << naroda u Hrvatskoj.

Kako je saopšteno, Vučić je istakao opredeljenost Srbije za izgrađivanje dobrosusedskih odnosa sa Hrvatskom, regionalnu saradnju i saradnju u okviru evrointegracija.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.