Vučić i Đukov o saradnji u energetici

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Đukov o saradnji u energetici

Premijer Aleksandar Vučić i generalni direktor PAO Gaspromnjefta Aleksandar Đukov razgovarali su Beogradu o nastavku saradnje na polju energetike. Đukov je pohvalio ekonomske reforme u Srbiji i stabilno okruženje za poslovanje.

Foto: FOTO TANJUG/ TANJA VALIĆ

Premijer Srbije zahvalio je direktoru PAO Gaspromnjefta na pozitivnim ocenama i istakao spremnost naše zemlje “da zajednički radimo na razvoju kompanije NIS, a time i na razvoju naftne i gasne industrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i energetskog sektora Srbije”.

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima, Đukov je pohvalio dobar poslovni ambijent u Srbiji, njene pozitivne ekonomske reforme i stabilno okruženje za poslovanje.

Na sastanku je, između ostalog, razmatrana podrška daljem razvoju petrohemijskog kompleksa Srbije sa akcentom na preduzeća MSK iz Kikinde i Petrohemija u Pančevu, kao i pomoći koju kompanija Gaspromnjeft može da pruži u snabdevanju sirovinama.

Bilo je reči i o projektima obnovljivih izvora energije, kao i o razvoju maloprodajne mreže kompanije NIS u Srbiji.

Vučić i Nikolić danas sa Ivanićem i Dodikom

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Nikolić sa direktorom "Gasrpomnjefta" o novim ulaganjima

Izvor: Blic, 22.Feb.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa generalnim direktorom "Gaspromnjefta" Aleksandrom Đukovim o nastavku strateške saradnje Srbije i te ruske kompanije na polju energetike. Đukov se danas odvojeno sastao i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem...Na sastanku je razmatrana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.