Vučić dočekao Cerara, crveni tepih i počasna garda /FOTO

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić dočekao Cerara, crveni tepih i počasna garda /FOTO

Beograd -- Za premijera Slovenije Mira Cerara priređen je danas svečani doček ispred Palate Srbija, a on će u toku dana razgovarati sa srpskim državnim vrhom.

Cerara, koji predvodi slovenačku delegaciju na zajedničkoj sednici dve vlade, dočekao je srpski premijer Aleksandar Vučić, a svečani doček upriličen je uz intoniranje himne dve zemlje, počasnu gardu i crveni tepih.

Nakon dočeka, sledi tet-a-tet susret dvojice premijera, bilateralni sastanci ministara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a zatim i zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije.

Po završetku zajedničke sednice planirano je potpisivanje sporazuma i obraćanje medijima.

Na marginama treće zajedničke sednice dveju vlada Privredna komora Srbije, u saradnji sa privrednicima Slovenije, organizuje i Poslovni forum Srbija-Slovenija.

.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić svečako dočekao Cerara, sledi niz sastanaka i potpisivanje sporazuma

Izvor: Blic, 24.Okt.2016

Za premijera Slovenije Mira Cerara priređen je danas svečani doček ispred Palate Srbija, a on će u toku dana razgovarati sa srpskim državnim vrhom...Cerara, koji predvodi slovenačku delegaciju na zajedničkoj sednici dve vlade, dočekao je srpski premijer Aleksandar Vučić, a svečani doček upriličen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.