Vučić danas u Helsinkiju

Izvor: B92, 26.Jan.2015, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Helsinkiju

Premijer Aleksandar Vučić će se danas, u Helsinkiju, sastati sa finskim zvaničnicima sa kojima će razgovarati o ekonomskoj saradnji dveju zemalja.

Prilikom posete Finskoj, premijer Srbije će se sastati sa predsednikom Vlade Finske Aleksandrom Stubom (Alexander Stubb), predsednikom Finske Saulijem Ninistom (Sauli Niinistö) i ministrom spoljnih poslova Erkijem Tuomiojom (Erkki Tuomioja).

Boravak u Helsinkiju biće posvećen i ekonomskoj saradnji dveju zemalja, što potvrđuje i obraćanje premijera Vučića na Okruglom stolu o poslovnim potencijalima Srbije, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.