Vučić: Samit Srbiju koštao 800.000 evra

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Samit Srbiju koštao 800.000 evra

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je održavanje Samita Kine i zemalja CEE u Beogradu Srbiju koštalo 800.000 evra.

Prema njegovim rečima, od Kine je dobijeno 4,5 miliona evra, samo u jednoj donaciji.

Obraćajući se poslanicima u parlamentu, premijer je kazao da je to najmanja moguća cifra koja je mogla biti potrošena za održavanje ovakvog skupa.

"I Srbiju smo podigli u međunarodnim okvirima. Četiri dana je kineski premijer bio u našoj zemlji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Umesto da kažete 'čestitam, hoću da učestvujem u tom događaju', vi ste pitali koliko košta", rekao je Vučić.

On je ponudio da pročita troškove skupova koja je održavala prethodna vlast, rekavši da su to iznosi koji prelaze cifru od milion i milion i nešto evra, i to bez učešća uglednih zvanica, premijera, neki "čak i bez našeg premijera"...

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.