Izvor: Press, 26.Nov.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Predlog budžeta u Skupštini do 10. decembra

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se predlog budžeta za 2015. naći pred poslanicima u Skupštini Srbije do 10. decembra, a da će njime biti predviđene značajne uštede, ali ne i smanjenje socijalnih davanja niti nova smanjenja u zdravstvu i prosveti.
Vučić je rekao da će pojedina ministarstva imati veoma značajna smanjenja troškova u iznosima od devet do 20 odsto, što će >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << značajno smanjiti deficit.



On je naveo da neće biti smanjenja socijalnih davanja, kao ni dodatnih smanjenja u prosveti i zdravstvu, navodeći da, na primer, Ministarstvo kulture ne može imati smanjeni budžet zbog svojih obaveza prema RTS-u i RTV-u.

Vučić je rekao da će budžet za 2015. morati da postavi temelj za suštinske reforme kako bi u 2016. Srbija imala bolje rezultate.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Predlog budžeta u Skupštini do 10. decembra

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se predlog budžeta za 2015. naći pred poslanicima u Skupštini Srbije do 10. decembra, a da će njime biti predviđene značajne uštede, ali ne i smanjenje socijalnih davanja niti nova smanjenja u zdravstvu i prosveti...Vučić je rekao da...

Nastavak na Blic...

Vučić: Predlog budžeta za 2015. u Skupštini do 10. decembra

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 10:38

Neće biti smanjenja socijalnih davanja, kao ni dodatnih smanjenja u prosveti i zdravstvu, poručio premijer..BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se predlog budžeta za 2015. naći pred poslanicima u Skupštini Srbije do 10. decembra, a da će njime biti predviđene značajne...

Nastavak na Kurir...

Premijer nezadovoljan: U nekim ministarstvima samo putuju,a rezultat ne vidim

Izvor: Press, 27.Nov.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su osim "tvrdih mera" koje su donete na nivou vlade potrebne dodatne uštede u svakom ministarstvu ocenjujuću da su se neka od njih pretvorila u turističke agencije. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.