Vučić: Platili smo struju!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Platili smo struju!

BEOGRAD - Vlada Srbije ne sme da ne plati struju. To bi bila sramota, izjavio je premijer Aleksandar Vučić odgovarajući na novinarsko pitanje u današnjem obraćanju uživo iz Nemanjine 11.

Iako je konferencija za novinare bila posvećena demaršu EU povodom izvoza iz Srbije na tržište Rusije, postavljeno je i pitanje o navodno neplaćenom vladinom računu za struju.

Premijer je potvrdio da je nedavno postojao račun za struju koji nije bio plaćen iz tehničkih razloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali da je to u međuvremenu regulisano. Premijer je dodao i da bi bila sramota da vlada ne plaća struju, a da traži od građana da to čine.

Pošto je pred novinarima rekao da je sve plaćeno, ipak je želeo da proveri pa je zaposlenima u vladi doviknuo da provere da li je plaćeno da bi novinarima mogao da da odgovor do kraja konferencije. Pretpostavljam da su to rešili, rekao je predsednik vlade, a potom dodao: A onda resorni ministar nek pakuje kofere, ako je slučajno istina.

Posle nekoliko minuta informacija je stigla, a premijer je pred novinarima uzviknuo: Platili smo struju!

Vučić je danas rekao i da ga je sramota što je morao da odgovora na takvo pitanje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.