Vučić: Novu vladu realno očekivati do 16. juna

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Novu vladu realno očekivati do 16. juna

Pokrajinska i republička skupština biće formirane početkom juna, a formiranje nove vlade realno je očekivati do 16. juna, najavio je predsednik Srpske napredne stranke i mandatar za sastav nove vlade Srbije Aleksandar Vučić posle sednice Predsedništva stranke.

Vučić je rekao da će SNS u sredu, 1. juna, početi razgovore o formiranju vlade s drugim partijama "koje žele da razgovaraju".

"Razgovaraćemo sa svima koji žele da razgovaraju, ali to ne znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će svi ući u vladu. Želimo da čujemo šta su njihove ideje, ako ih imaju", rekao je Vučić.

Kako je rekao, Skupština Vojvodine biće formirana 2. juna, dok će novi saziv Skupštine Srbije biti konstituisan 3. ili 4. juna.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.